20190405 170721 rob Welten site klein

Deze week hebben we afscheid genomen van onze burgervader Rob Welten. Hij is ook beschermheer van ons koor, waar we met zijn allen bijzonder trots op zijn.

Donderdag 15 november zijn we via de Bornse beek naar Hengelo gevaren. Hier traden we op voor de ouderenbond PCOB en de KBO in het wijkcentrum van de Hengelose Es.

IMG 0838

IMG 0832

Heden woensdag 14 november zijn we gevaren naar Rossum in 't Kultuurhus. Hier waren we op uitnodiging voor de nog thuiswonende bejaarden met verzorging door Carint. De piraatjes hadden er vanmiddag wel weer zin in. Het werd 'n schitterend optreden en zeker door het mede optreden van het zusterkoor. Er werd volop gelachen en feest gevierd, kortom 'n dag waar de ouderen volop van hebben genoten.     Het was 'n feest voor allen.

Ga naar top