Op deze Nieuwjaarsdag waren we wederom uitgenodigd door de Schuttersvereniging uit Borne in samenwerking met ondernemers en Gemeente. Als koor verzorgden we 'n optreden op het Rheine plein. In het jaar waarin we ons 20 jarig bestaan vieren was het 'n bijzonder optreden met vele nieuwe liederen die ten gehore werden gebracht. Dat vele Bornenaren hierbij aanwezig waren getuigd van het succes van deze Nieuwjaarsvisite, zelfs het plein was haast te klein voor de vele toeschouwers. Kijk even op www.borneboeit.nl waar tevens 'n verslag en foto reportage is te zien.

IMG 0832

Heden woensdag 14 november zijn we gevaren naar Rossum in 't Kultuurhus. Hier waren we op uitnodiging voor de nog thuiswonende bejaarden met verzorging door Carint. De piraatjes hadden er vanmiddag wel weer zin in. Het werd 'n schitterend optreden en zeker door het mede optreden van het zusterkoor. Er werd volop gelachen en feest gevierd, kortom 'n dag waar de ouderen volop van hebben genoten.     Het was 'n feest voor allen.

Op speciaal verzoek zijn we vanavond gevaren naar 'n voor ons zo vertrouwde locatie.We werden hartelijk en onder luid applaus ontvangen. De piraten waren weer bond uitgedost en hadden zin in 'n vrolijke avond met 'n dankbaar publiek.

IMG 3668

Ga naar top